İçerikler

Hasta Görüşleri

HASTA GÖRÜŞLERİ :

Feride Gürleyen - Almanya
Size gelmeden önce talihsiz bir kaza ile ön dislerim kirilmisti onu iyi kötü idare ettim 21 yasima kadar cünkü hem korkiodum ve disciye gitmeyi heleki o sandalyeye oturmayi hic sevmiyordum, Noldum degil nolcam de die bosuna dememisler kim derdiki kendim arastirip kendim bulup istiyerek disciye gitcegimi, bunu iki üc sene önce deselerdi yüzüme inanmazdim. Yaz tatilinden geldim viyanaya tekrar ve hemen karar verdim bunun icin arastirmaya basladim türkiyedeki dis doktorlarini. Tabi googleden bir sürü klinik, muainane ve hastaneler buldum. hepsiyle mail irtibati kurdum ve Medicadent te vardi tabi aralarinda. Bütün maillestigim doktorlarla niedir bilmiyorum bana ilgi cekici istedigim gibi irtibat ve yakinlik göremedim yani beni anliyip anlamadiklarini hissedemedim. Ama doktor Zafer beyde farkliydi bi farklilik vardi ve beni ceken bi sicaklik vardi ve medicadenti her yönde arastirdim, kaliteli ve güzel bir yer oldugunu gördüm, sonra televizyondada görünce reklami, onayida aldim ordan. 22. Aralikta saat 12 de Randevuyu aldim ve o günü gidene kadar iple cektim icimde garip bir heycan hem korku hem dislerim güzel olcak die mutluluk. Tam tamina 8 günde dislerim yapildi bir sürü islem yapildi cok korktum bastan ama motive etmesini bildikleri icin ve cok güzel ilgilendikleri icin Disci fobimi bile üstümden attim artik korkmiyorum bile. Gerekli bütün tedaviler yapildi küccük bir operasyon bile gecirdim bütün tedavilerimde öyle güzel özenle ilgilendiler, benimle sohbet ettiler saka yaptilar hem güldüm hem tedavi gördüm bu nedenle pek agrim bile olmadi diebilirim. Mutlu olmam icin yilbasindan önceki gün dislerimi taktilar yeni yila güzel dislerimle giriyim die, o gün aynaya baktigim kadar hic bakmamisimdir, cok mutlu oldum. son gün kontroller yapildiktan sonra ayrilma vaktinin geldiginde aslinda geri geldigim icin üzülmüstüm cünkü nerdeyse her gün disciye gidiyordum ve cok alismistim, herkezle tek tek fotograf cekindim. Ve ordan ayrildim iki veya üc gün sonra viyanaya geri döndüm. Artik aynaya daha rahat bakabiliyorum, en önemlisi gülerken elimi agzima tutmiyorum. Cok rahat ve güzel gülebiliyorum, insana farkli bir öz güven geliyor. Cok minnettarim doktorlara ve ordaki tüm calisanlara, ellerine saglik tekrardan harika bir is cikardilar hem ben mutluyum hem ayna mutlu hem ailem ve cevrem mutlu. Cok Tesekkür ederim.
Sait Uğuz- Avusturya
Tedavi süresince göstermiş olduğunuz titizlik, ilgi ve alakadan dolayı bütün Dentaltour çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Tek kelime hepiniz süpersiniz.
Nejla Taş - Hollanda
Bir arkadaş tavsiyesi üzerine kliniğinize geldim bütün çalışanlar ve doktorlarınızdan gayet memnun kaldım. Beklemediğim şekilde ağırlandım ve tedavim son derece rahat geçti. Herşey için Dentaltour personeline çok teşekkür ederim. Cok Tesekkür ederim.
Ömer Ayyıldız - Almanya
Gerçekten çok memnun kaldım. Herşey çok güzeldi ve yolunda gitti. Dentaltour ve Klinik çalışanları hakkında herhangi kötü bir şey söyleyemem hepsi çok güleryüzlü ve canayakın davrandılar. Dişlerimden çok memnun kaldım ve sonuç mükemmel.
Erdem Caner - İngiltere
Haziran 2010 dan bugune dislerimle ilgili olarak belli sikintilar icerisindeydim.Diş ve diş eti rahatsızlığımla beraber uzun süredir şeker hastası olan biriyim.Her zaman insülün kullanıyorum (gunde 4 defa)Önce internet üzerinden birkaç araştırma yaptım ve sonra Londra da farkli doktorlarda mugane olduktan sonra ve farkli fikirler aldiktan sonra beni Macaristana (Budapest) yonlerdirdiler ve Londradaki Doktorlarin dediklerine gore yapilacak fazla birsey yoktu ama alternatif olarak Budapest deki klinigi onerdiler. Budapest den ellerim bos dondum ve yapilacak fazla birsey yok kalici bir protezle idare edecegimi soylediklerinde, bana kabuz gibi geldi ve ertesi gun her hangi bir tedavi gormeden Budapest den ayrildim.Londraya dondugumde, Evde televizyon izlerken diş sağlığı üzerine yapılan bir programa gözüm takıldı.Programa Dentaltour Kliniklerinden Diş Doktoru Sn. Zafer Kazak konuk olmuştu.Çok ilgimi çekti ve program bitene kadar izledim ve  Sonrasında Dentaltour firmasını arayıp Sn.Zafer Kazak bey ile irtibata geçtim.Sonrası randevu alarak İstanbul’a geldimÖncesinde beni muayene edip gerekli röntgenleri çekti sonrasında nasıl bir yol izleyeceğimizi anlattı.Tedaviye başladık,sırasıyla röntgenlerimiz çekildi.Ölçülerimiz alındı.Dişeti kemik erimesi olan yerler tesbit edildi.Sırasıyla tedavilerimize başladık. Hem ust ve alt cenede gecirdim ameliyatlardan sonra, iki kez kontrole geldim ve alti ay icinde tum implantlar takildi ve olumlu bir sekilde tedavim sona erdi.Tedavi ile beraber şeker hastalığımda gözle görülür derecelerde düzelmeler oldu.Bu beni ayrıca mutlu etti.Yıllarca şeker seviyem hep 8ml – 15ml idi. Şimdi ise şeker seviyem 4ml-9ml Bu oranlarda seyretmekte. Yıllarca yaşadığım bu sıkıntınında dişlerimle birlikte düzene girmiş olması beni ayrıca sevindiriyor.Haziran ayı itibariyle bütün işlemlerim bitti.Sağlık olarak kendimi çok iyi hissediyorum.Görünüş olarak ayrı bir güzellikte görünmekteler.Benim yeni dogum yerim Kadikoy.....Tum Dentaltour ailesine sonsuz tesekurlerimi sunuyorum.Erdem Caner

BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ

Yurtdışında yaşıyor ve Türkiye de Diş Tedavisi yaptırmayı düşünüyorsanız Bilgilendirme Broşürümüze göz atmadan karar vermeyin.

BİZE ULAŞIN

DTI GMBH Dental Turizm
Duisburg / Almanya
T +90 216 541 00 77
   +90 216 541 00 78
M +90 530 523 32 45
T (0049)  221 370 50084
Email: Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sayfa başı